سنگ مزار کیان پیرفلک، کودک ۹ ساله کشته شده در ایذه، بار دیگر تخریب شد

در ادامه آزار خانواده‌های دادخواه از سوی جمهوری اسلامی، تصاویر و ویدیوهای منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که سنگ مزارهای کیان پیرفلک، کودک جان‌باخته در اعتراضات ۱۴۰۱ و مادربزرگ مادرش ماه‌منیر مولایی‌راد، در ایذه تخریب شده است.

ماه‌منیر مولایی‌راد، مادر کیان پیرفلک، جمعه ۱۲ اردیبهشت با انتشار ویدیویی در اینستاگرام از تخریب سنگ مزار پسرش و همچنین سنگ مزار مادربزرگش خبر داد و گفت: «حکومت نه به کودک رحم می‌کند، نه به سنگ قبرش».

مولایی‌راد با اشاره به تخریب سنگ مزار عزیزان خود گفت: «دیروز نوبت من بود و فردا نوبت بقیه است. به قول فاطمه سپهری دیگر چه می‌خواهد بشود که نشده است. مال و جان و آبرویتان را بردند. الآن هم به سنگ قبر یک طفل معصوم و مادربزرگ ۹۰ ساله که عکس نوه‌هایش کیان و پویا دو طرفش بود، رحم نکرده‌اند.»

توماج صالحی، رپر معترض با انتشار تصاویری از حضور ماه‌منیر مولایی‌راد بر مزار فرزند و مادربرگش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ««به خودت شک کن اگر هم‌سنگرت آرامگاه کودکی را تخریب کرده، کودکی که به دست همسنگر دیگرت به قتل رسیده و خانواده‌ای دارد صلح‌طلب اما خواهان حق و عدالت. به خودت و ایدئولوژی‌ای که توی سرت فرو کرده‌اند شک کن اگر کنار پست‌ترین‌ها ایستادی.»

حسین رونقی، فعال سیاسی در ایران نیز با انتشار تصاویری از تخریب این سنگ مزارها نوشت: «این اقدام غیرانسانی و غیراخلاقی پس از همدلی او (ماه‌منیر مولایی‌راد) با مردم داغدار بندرعباس رخ داد. تخریب مزار کیان، کودک قربانی خشونت و کودک‌کشی حکومت، نشان‌دهنده هراس حاکمیت از حقیقت و مقاومت است.»

ماه‌منیر مولایی‌راد در روزهای گذشته تصویری از خود در حال اهدای خون به مجروحان انفجار بندر رجایی بندرعباس منتشر کرده بود.

مولایی‌راد در فروردین ۱۴۰۲ نیز ‌ با انتشار تصاویری در اینستاگرام خبر داد حامیان حکومت بر سر مزار کودکش شعارهای حمایت از خامنه‌ای نوشته‌اند.

او همراه با این تصاویر نوشت: «کودک معصومم از نامت می‌ترسند، حتی از سنگ قبرت.»

در مرداد همان سال، سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی از تخریب مزار دست‌کم ۲۲ تن از قربانیان جنبش «زن، زندگی، آزادی» در ۱۷ شهر ایران خبر داد.

کیان پیرفلک، کودک ۹ ساله ساکن ایذه بود که در شامگاه ۲۵ آبان ۱۴۰۱، در پی حمله به بازار ایذه به دست ماموران حکومتی کشته شد.

کشته شدن این کودک که در ویدیوهایی که از او منتشر شد صحبت‌هایش را با جمله «به نام خدای رنگین کمان» آغاز می‌کرد، به یکی از نمادهای کشتار مردم به‌دست جمهوری اسلامی تبدیل شده است.

پیش از این و در بیش از چهار دهه گذشته سنگ مزار بسیاری از کشته‌شدگان اعتراضات مردمی علیه جمهوری اسلامی، شهروندان بهائی و زندانیان سیاسی اعدام‌شده و چهره‌های فرهنگی و هنری مورد هتاکی و تخریب قرار گرفته است.